De Mooiste Foto Presentaties met de nieuwste technieken

Uw woning voor de verkoop perfect in beeld? Dat doen wij voor de laagste prijzen !

Welkom bij Jo Photo Reports

Wegens een ernstige ziekte kan ik helaas geen werkzaamheden meer aannemen. Wanneer ik weer mag auto rijden, zal ik dat op deze site meteen bekend maken om eventuele kleine opdrachten te kunnen uitvoeren. Ik ben met de Ergotherapeut wel al goed aan het oefenen om de camera te hanteren.  

 

 Woning Fotografie           Makelaar Fotografie        Woningfotografie         Uitvaartfotografie         Reportagefotograaf

Bruidsfotograaf Limburg               Dierenfotografie          Dieren Fotograaf         Dierenfluisteraar

Reclame / Bedrijf Fotografie         Reportage Fotografie   Uitvaartfotograaf     Sportfotograaf   

 

 

 

 

 Woning Fotografie

 

  

Reportage Fotografie

U kunt Jo Photo Reports inhuren voor alle activiteiten bij uw bedrijf of vereniging.  Voor € 41,- per uur maak ik veel mooie foto's die u in het formaat geleverd krijgt die u wenst. Ook maak ik fotopresentaties op DVD.

  

 

  

Reclame Fotografie

 

Bent eigenaar of werkt als PR-medewerker in een organisatie? Misschien een horeca gelegenheid, modezaak, winkel of misschien wel in het onderwijs. Het is tegenwoordig belangrijk om uw organisatie zo goed mogelijk te presenteren op een website of in andere media.  Jo Photo Reports kan een mooie foto impressie maken van uw organisatie.  Wij geven een positief beeld naar de klant.  Daarbij proberen we het beeld te scheppen dat u graag naar buiten wil brengen van uw organisatie.  Zie onze pagina over de Reclame Fotografie. Maak een afspraak met Jo Photo Reports. 

 

 

Dieren Fotografie

 

 

Uitvaart Fotografie

Iedereen verliest in zijn/haar leven een persoon die veel betekend heeft. We nemen dan gezamenlijk afscheid. Het kan een begrafenis zijn, een crematie, een koffietafel of een andere manier van uitvaart zijn.  Het is dan heel mooi om naderhand deze afscheid te kunnen terug kijken. Jo Photo Reports maakt voor u mooie historische reportages van deze gevoelige gebeurtenissen en maakt de mooiste professionele fotoboeken met teksten bij de foto's in samenwerking met de opdrachtgever. Uiteraard kunt u deze fotoboeken bij ons nabestellen.

  

 

 

 Aantal bezoekers tot nu:

005460

Bel voor uw fotowensen:

06 1927 64 69 

 

 

Zie ook onze

Fotopresentaties op:

 

Jo Photo Reports Pictures

 

 

Jo Photo Reports Picture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jo van den Heuvel

Uw Fotograaf