De Mooiste Foto Presentaties met de nieuwste technieken

Uw woning voor de verkoop perfect in beeld? Dat doen wij voor de laagste prijzen !

Huwelijks Reportage.

Jo Photo Reports maakt voor u de mooiste huwelijks reportages.  Als persoonlijk fotograaf bespreek ik vooraf met u het programma van deze onvergetelijke dag.  Zo weet ik precies wat jullie wensen zijn en de timing voor:

1. Het afhalen van de bruid

2. De bruidsreportage

3. De ceremoniële acties omtrent het huwelijk

4.  De receptie

5. Het feest.

 

Ook bespreek ik vooraf wat jullie wensen zijn t.a.v. het karakter van de foto's.  Tijdens de productie van het album zal ik nog samen met jullie bepalen welke teksten worden gebruikt als toevoeging aan de foto's.

Ook krijgt het bruidspaar samen met het huwelijksalbum een DVD met de foto's , zodat men naderhand nog altijd zelf foto's kan nabestellen.

 

Kosten:  

Heel stevig Fotoboek  29 x 39 cm met 120 prachtige glanzende fotobladen die men vlak kan doorbladeren met een breedte van 78 cm.  Met een lederen kaft OF een stevige kaft met een afbeelding van het bruidspaar.   Incl.  DVD met alle foto's in Jpg-formaat. 

€ 772,-  incl. BTW op basis van een fotoreportage van 6 uren.

Voor ieder uur minder of meer wordt € 40,- minder of meer in rekening gebracht.

 

Op aanvraag zal Jo Photo Reports ook een fotopresentatie op DVD kunnen leveren welke men via een DVD-speler of PC op een TV kan afspelen. Hiervoor worden € 120,- extra in kosten gebracht.  Voor deze presentatie worden tijdens het huwelijksfeest ook enkele video opnamen gemaakt. In deze fotopresentatie met video opnamen worden ook teksten gebruikt die in het fotoalbum zijn opgenomen.

 

Jo Photo Reports heeft een professioneel bestanden archief ( Professioneel RAID 5  NAS Drive ) en kan nog tientallen jaren na levering, de foto's uit het digitaal archief halen wanneer dat wenselijk is. Het noemen van de huwelijksdatum of naam is dan al voldoende om de foto's te kunnen leveren zonder hoge kosten !   Onderstaande foto's komen uit het archief en zijn 18 jaar oud.

 

 

 

Bel voor uw fotowensen:

06 1927 64 69 

 

 

Zie ook onze

Fotopresentaties op:

 

Jo Photo Reports Pictures

 

 

Jo Photo Reports Picture